Bildergalerie
Galerie
Anreise nach Kirchdorf
Karte
Fühlen Sie sich von Anfang an Gast zu Hause...
Haus Tirol Deutsch Haus Tirol english Haus Tirol nederlands
Vrijblijvende
aanvraag
 

Groepen & Bedrijven

Groepen tot 40 personen

Groepen-tot-40-personen

In totaal kunnen er in Haus Tirol circa 40 mensen verblijven. Voor groepen tot circa 10 personen is de vakantiewoning zeer geschikt. Heeft u een grotere groep, dan kunt u verschillende kamers boeken of zelfs het hele huis afhuren. In de appartementen hebben we daarnaast nog plaats voor groepen tot circa 24 personen. Voor groepen gelden er groepskortingen.

 

Arrangement op maat

Arrangement-op-maat

In Haus Tirol zorgen het zwembad en de sauna en natuurlijk de kelderbar voor de nodige ontspanning. Wilt u met uw groep aktiviteiten gaan ondernemen, dan maken wij graag een arrangement op maat voor u waarbij wij alles van A tot Z verzorgen.

 

Bedrijven

Bedrijven

Haus Tirol kan voor u een speciaal verblijf regelen volgens uw wensen. Skiën, bergbeklimmen, raften, wandelen, mountainbiken, ballonvaren, rodeln, parapente, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. I.s.m. restaurant Thalhof kunnen wij voor u ook culinaire TOP-arrangementen verzorgen.

 

Seminaralm

Seminaralm

In de Seminaralm boven in de bergen kunt u, voorzien van alle gemakken, vergaderen met uw team, waarna u zo de piste opstapt. We organiseren dit i.s.m. de TVB Brixen. Reken maar dat uw werknemers weer gemotiveerd zullen zijn!

 
Instagram

Volg ons nu ook op Instagram! 

 
Wanderkarte
Webcam Brixen